Nu intelegea de ce fiica ei nu e treaza, asa ca s-a dus in dormitor sa vada ce face. Cand a intrat si i-a vazut chipul, a inceput sa urle de groaza! Si politistii sunt socati, spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:21

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Spania prin duritatea lui.

O mama traieste drama vietii ei dupa ce, intr-o dimineata, si-a gasit fata moarta in pat. Se pare ca tanara a avut parte de un final tragic, cauzat de un obicei pe care multi tineri il au.

Ea s-a bagat in pat si si-a pus telefonul mobil la incarcat. In acelasi timp a conectat castile la dispozitiv, pentru a asculta muzica pana cand adoarme.

Aceasta a fost greseala ei; in acel moment s-a produs un arc eletric extrem de puternic, care a electrocutat-o si pur si simplu i-a carbonizat chipul.

Se pare ca smartphone-ul avea un defect de fabricatie ce a provocat aceasta tragedie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Specialistii care cerceteaza circumstantele mortii spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.