Cearta intre "cocosi"! Doi dintre participanti s-au duelat in replici acide si si-au etalat calitatile de barbati ideali, in prezenta colegilor, la vestiar! Iata de la ce a plecat totul si ce intorsatura a luat discutia acestora

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:39

Cei doi s-au contrazis pe tema cuceririi unei femei si si-au inoculat unul altuia defectele.

Desi este mult mai tanar decat colegul lui, Serban nu a ezitat sa atraga atentia lui Dinu, cu privire la modul in care acesta se comporta cu femeile care vin pentru el la paravan. Serban i-a reprosat ca nu stie cum sa abordeze o femeie si ca ar trebui sa isi schimbe atitudinea si sa se comporte conform varstei sale.

"Tu iti faci reclama pe seama mea? Ar trebui sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine! Daca tu nu esti in stare sa dansezi cu o fata, lasa ca dansez eu! Da, ce am intrat
pe teritoriul lui! Nu poti sa te compari cu mine, trebuie sa mai cresti, sa mai vezi! Eu ca tine am fost, tu ca mine...mai vedem! Cine esti tu, flacaule, sa ma iei la rost!", a zis Dinu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO169433##