Un socru de cosmar si secrete amenintatoare pun in pericol o poveste de iubire! Duminica seara, premiera noului reality-show "Dragostea trece pe la socri”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:29

Se spune ca nimic nu poate destrama dragostea adevarata. In asta cred, cu toata fiinta lor, tinerii Valeria si Mihai.

Ea este actrita, el- grafician. Doua suflete romantice, doua inimi care s-au vazut, s-au placut si nu le-a ramas de facut decat...nunta.

Dar este oare de ajuns dorinta pentru a-si vedea visul cu ochii? Pot fi parintii o piedica in calea fericirii lor? Ce vor spune acestia cand vor afla ca ai lor copii fac planuri de nunta?

Raspunsurile nu pot veni decat daca Valeria si Mihai isi cunosc posibilii socri.

Asa ca ei pleaca pentru un weekend: ea la parintii lui Mihai, iar el, la parintii Valeriei. Insa ce se va intampla acolo va fi departe de orice asteptare. Mihai va intalni un socru de cosmar, iar Valeria va descoperi secrete amenintatoare pentru relatia lor.

Vor primi ei acceptul parintilor pentru casatorie? Va fi prezentul mai puternic decat trecutul?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

ratati duminica seara, de la ora 20:00, un nou reality-show: "Dragostea trece pe la socri”, numai la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.