"Esti nebuna? Ia copilul de acolo!" Femeia aceasta a ingrozit o tara intreaga cand a dezvaluit ce vrea sa ii faca fiului ei toata viata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Femeia, de origine britanica, incearca sa transforme alaptatul pana la varste mai inaintate intr-un obicei normal.

Sophie Emma Rose, in varsta de 40 de ani, locuieste in Thailanda si obisnuieste sa se filmeze alaptandu-si fiul de patru ani. Spune ca va continua sa faca asta cat va dori el sa fie alaptat.

"Vreau ca si alte mame sa fie increzatoare in privinta alaptatului", a spus ea. "Vreau sa nu se simta rusinate, sa simta ca o pot face oriunde, fara sa isi atraga comentarii negative."



""Stiu ca alaptarea se incheie natural. La un moment dat, copiii isi pierd interesul si nu mai pot, fizic, sa fie hraniti la san peste varsta de 7-8 ani", a marturisit ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.