Asa ar atata Raiul, daca ar avea 65 mp! Un design genial a transformat o cabana sezoniera intr-un spatiu elegant si luxos, pe malul apei. Ti-ar placea sa locuiesti aici?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Constructia face parte dintr-un sat de vacanta ridicat pe malul Pacificului, in statul american Washington.

Vizitatorii sunt intampinati cu o prispa acoperita, pe care se afla mai multe scaune perfecte pentru a lua cafeaua dimineata. Accesul in interior se face printr-o usa galbena.

Inauntru, amenajarea este de tip open space. O singura incapere include zona de zi, zona de luat masa si bucataria complet utilata. Decoratiunile interioare sunt minimaliste si de bun gust, combinand cu succes piese moderne si vintage.

Un semineu cu gaz incalzeste camera si creeaza o atmosfera calda in timp ce culorile deschise si lumina intensa pun in evidenta bucataria.



Dormitorul se afla intr-o incapere separata si gazduieste un pat matrimonial, noptiere si un spatiu de depozitare incastrat in perete.

Iata mai multe imagini din interior:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”