A fost gasita moarta in casa dupa ce a fost la un doctor care i-a promis ca o vindeca de diabet si o scapa de dependenta de insulina! E cutremurator ce "tratament" i-a facut medicul! Uite prin ce a trecut femeia asta de 71 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 14:35

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Marea Britanie prin duritatea lui.

Totul a inceput in momentul in care femeia din imagine, pe nume Danielle Carr-Gomm, in varsta de 71 de ani, a fost gasita fara suflare in propria casa de niste apropiati.

Modul in care a sfarsit femeia este cel putin socant! Danielle era diabetica si era dependenta de insulina. In incercarea de a trata boala si de a scapa de injectiile zilnice, ea a decis sa apeleze la un terapeut chinez, care sustinea ca tehnicile lui neobisnuite au sanse de reusita foarte mari.

Astfel, femeia a fost obligata sa tina un post extrem de dur, a fost batuta in mod repetat si chiar imobilizata pentru mai multe ore pe o banca din lemn.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In momentul in care corpul i s-a umplut de vanatai, "medicul" a concluzionat ca toxinele

au fost eliminate din organism si ca femeia s-a vindecat de diabet.

Rapusa fizic, Danielle s-a reintors la casa ei, fiind totusi multumita ca nu mai este diabetica. Cel mai probabil lipsa insulinei, pe care nu si-a mai administrat-o, alaturi de traumele fizice suferite au facut ca organismul ei sa cedeze.