Lovitura de teatru! Anca de la Strehaia s-a saturat sa fie singura si trista! "Vreau sa imi refac viata"- Leo nu e de acord: "Nu are voie sa se marite, n-o las sa ma faca de ras"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Anca de la Strehaia s-a saturat de singuratate.

Fosta sotie a lui Leo ar vrea sa isi refaca viata. Spera sa isi gaseasca un nou partener de viata. "Eu nu sunt de acord", a spus Leo cand a auzit ce planuri are fosta lui sotie.

"Nu stiu ce urmeaza! Sunt singura. Degeaba imi fac sperante. Trebuie sa accept ca sunt singura! N-am cu cine sa vorbesc, cui sa ii spun durerea mea. Poate asa a fost scris, sa fiu singura...

Nu stiu... Oare e prea tarziu pentru mine? Sa imi refac si eu viata? Cine ma mai ia pe mine acum? Sunt batrana! Am 38 de ani. As vrea sa imi gasesc pe cineva. As vrea sa imi gaseasca echipa de la WOWbiz pe cineva. Dar nu asa, pe oricine. Sa aiba o ocupatie, sa faca afaceri, nu sa murim de foame amandoi. Vreau pe cineva smecher. Puteti sa ma ajutati? Poate ma fac de ras, cine stie?! Eu am zis ca e prea tarziu, dar Madalin imi zicea ca ar trebui sa incerc...",
a spus Anca de la Strehaia pentru WOWbiz.

"Anca nu are voie sa se marite! Nu sunt de acord! Sa stea acasa, sa aiba grija de casa, de nepoti! Nu o las sa ma faca de ras. La noi la tigani e altfel. Eu i-am lasat casa, ea nu are voie sa isi gaseasca pe altcineva", a declarat Leo.

Mama lui Leo: Putea sa o ia pe Renata, pe Lorodana, da.
Dar pe baba aia?! Nu! Eu nu ma uit la asa ceva! Stric telefonul asta! Ia uite cum face Dana! Ne-ai distrus! Ne-ai mancat, Dana. Ne-ai pus la punct! Ati mai vazut asa femeie? Sa dea din sani asa la volan?! S-a luat dupa ea Leo. A facut 'cununeala'. Vreau sa vad actele!

Leo: Pe mama o influenteaza Anca si alte persoane. O sa ma duc eu sa vorbesc cu ea.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”