S-a speriat tare cand bona i-a dat un mesaj in care ii spunea ca fetita ei de un an si-a rupt un dinte din cauza unui biscuite. A mers de urgenta cu micuta la doctor. Cand s-au uitat pe radiografii, medicii au incremenit! Uite ce avea copila

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:32

O tanara mamica din Statele Unite a trait clipe de groaza pe care, cu siguranta, nu le va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care bona i-a dat un sms prin care o anunta ca fiica ei, in varsta de 1 an si 8 luni, si-a rupt un dinte din cauza unui biscuite mai tare pe care l-a mancat.

Panicata, femeia s-a invoit de la locul de munca si a mers cu copilul la spital. Acolo, a incremenit in momentul in care doctorii i-au spus ca nu are problema doar cu acel dinte, ci ca intreg maxilarul e fracturat.

Femeia a inceput sa urle de furie, acela fiind momentul in care si-a dat seama ca bona a mintit-o. A pus mana pe telefon si a sunat la politie. Ulterior ingrijitoarea a fost arestata, marturisind ca i-a aplicat o corectie fizica mai dura fetitei, deoarece refuza sa manance.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

va fi gasita vinovata, ea risca ani grei de inchisoare.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.