A gasit pe net rochia asta de mireasa superba, la un pret foarte bun, asa ca nu a stat pe ganduri si a comandat-o. Cand a deschis coletul si a vazut ce a primit, a inceput sa planga de ciuda: "Eu ce fac acum?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:32

O tanara din Portugalia a avut parte de o experienta neplacuta, pe care a tinut sa o impartaseasca si cu prietenii ei virtuali.

Totul a inceput in momentul in care a gasit pe un site de haine o rochie de mireasa superba. A studiat-o cu atentie si, pentru ca si pretul era foarte bun, a decis sa o comande, nu inainte de a se asigura ca a ales marimea potrivita.

Dupa 3 saptamani de asteptare coletul a ajuns intr-un final la ea. Extrem de nerabdatoare l-a desfacut, dar cand a probat rochia si s-a uitat in oglinda a inceput sa planga!

In realitate aceasta nu arata chiar atat de bine, si era extrem de prost croita.

Primul gand a fost sa o returneze, insa cand a incercat sa faca acest lucru, a vazut ca site-ul respectiv nu ofera o asemenea optiune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”