Gazduire si ospat in Cetatea Sucevei! Iata cele mai delicioase mancaruri din "Tara de Sus"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Vreme perfecta de stat la gura sobei, invaluit in aburi de bucate si de insirat povesti cu oameni de toata isprava.

De indata ce bati la portile gospodarilor din Cetatea Sucevei, vei gasi cei mai calzi si sufletisti oameni, care iti impartasesc din bunatatile lor culinare renumite in toata tara.

Din belsugul de toamna al gospodarilor ies mancaruri deosebite precum oaie haiduceasca la ceaun, care se prepara din pulpa de oaie, coasta de oaie, condimente, morcov, ardei, ceapa, vin. Acest deliciu culinar se asezoneaza cu o mancare de hribi inabusiti cu multa smantana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La toate aceste delicii culinare se adauga reteta care incununeaza dibacia bucatrilor bucovineni- coaste de oaie glazurate cu un sos haiducesc, care se pregatesc la cuptorul incins.

Insa rasfatul culinar a fost completat de desertul din vremea lui Creanga, alivenci ca la Suceava, facute cu multa branza dulce, oua, smantana, zahar si faina.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.