Iulia i-a declarat razboi fostului ei iubit! Tensiunile dintre cei doi au atins cote alarmante! Iata ce anume a apris fitilul conflictului de aceasta data si ce comportament a adoptat Iulia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Mai recalcitranta ca niciodata, Iulia l-a pus la zid pe Cezar.

Iulia a izbucnit in momentul in care Cezar s-a asezat langa ea, fara sa realizeze ca va declansa o adevarata furtuna in platou. Extrem de furioasa, tanara a sustinut sus si tare ca nu suporta sa il vada pe fostul ei iubit langa ea si i-a adresat acestuia vorbe usturatoare.

"Ma enerveaza lucrul asta! Chiar nu vreau sa stea langa mine! Eu nu vreau sa stea langa mine! Dupa ce ca stam aici si respiram acelasi aer, mai vii si tu si stai langa mine! Nu imi place sa stai langa mine! Vreau sa plece de langa mine acum,

in momentul asta!", a spus Iulia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Cezar a continuat sa o sicaneze pe fosta sa iubita, care nu si-a mai putut stapani furia si a inceput sa tipe in platou si sa improste cu jigniri.

Iata cum s-a comportat participanta si ce pedeapsa a primit din partea Gabrielei Cristea:

 

Taguri: