Logodnica lui Florin Salam, dezvaluiri in exclusivitate, despre cel de-al doilea copil care este pe cale sa se nasca! Iata ce a declarat aceasta despre numele ales pentru fetita sa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Roxana Dobre a povestit cum a decurs cea de-a doua sarcina si a marturisit ce data a ales pentru nasterea fetitei.

Invitata in platoul "Teo Show", Roxana a marturisit ca se afla in a opta luna de sarcina si ca perioada celei de-a doua sarcini a fost mult mai simpla decat prima, deoarece nu a simtit trecerea timpului.

"Ma simt foarte bine si am fost o graviduta norocoasa si la prima sarcina si la cea de-a doua! Imi place sa fiu activa, nu imi place sa stau in pat si sa ma gandesc ce pofte as avea sa mananc! Nu cred in pofte, sunt niste minciuni astea! Pentru ca toti avem

pofet!", a subliniat logodnica manelistului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta a recunoscut ca s-au gandit deja la un prenume pentru fetita sa si ca s-au oprit la Rania, insa ar prefera si un prenume de sfant.

Roxana a marturisit ca in toata aceasta perioada s-a dedicat unui proiect de suflet si a reusit sa lanseze o colectie de rochii de seara cu ajutorul unui designer profesionist. Iata ce alte dezvaluiri a facut tanara despre viata sa de famile: