Elif e la un pas sa isi piarda mintile! Ce se va intampla cu fiul ei, aflati in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Vestea ca Toprak a fost rapit cade ca un trasnet asupra lui Elif, care refuza sa creada ca nu isi va mai putea vedea copilul niciodata si fuge din spital sa il caute disperata pe strazile orasului.

Elif si Kahraman trec prin momente de cumpana atunci cand afla ca fiul lor a disparut din spital. Daramat, Kahraman o sprijina pe Elif, promitandu-i ca il va gasi pe Toprak si il va aduce teafar acasa.


In tot acest timp, Elif nu rezista la gandul ca nu isi va mai putea tine in brate fiul si pleaca din spital pentru a-l cauta de una singura, pe strazile Istanbului.
Tanara este oprita la timp de Kahraman, chiar in momentul in care risca sa fie accidentata. Barbatul ii promite din nou ca il va gasi cu orice pret pe fiul lor si ii cere sotiei sale sa lupte alaturi de el.


Dezechilibrata de durerea pierderii fiului ei, Elif crede ca Defne este cea care i-a rapit bebelusul si merge sa ii ceara socoteala. Uluita de reactia rivalei sale, Defne reinnoieste ordinul dat lui Ibrahim de a o ucide pe Elif cat mai curand, pentru a-si recupera locul pierdut in cadrul familiei Yorukhan.

Intre timp, Meryem se razgandeste si renunta la uciderea fiului lui Elif, lasandu-l in grija unei familii sarace. Aceasta pleaca la matusa sa, in Hatay pentru a se proteja de posibilele investigatii ale politiei, insa mentine legatura cu cei care aveau copilul in grija.


Kahraman reuseste sa puna cap la cap toate informatiile primite din partea politiei si descopera cu stupoare ca Toprak fusese rapit de Meryem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In cele din urma, Meryem este pe cale sa ia o decizie importanta in privinta copilului, care va surprinde intreaga familie Yorukhan.
Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: