Festin culinar in Oltenia! Iata cum petrec oltenii "Ziua recunostintei", in avans, de dragul deliciilor pregatite

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

Curcanul, dovleacul, nucile si vinul nu lipsesc, prin traditie, de la rasfatul culinar.

Sa tot fie vreo patru secole de cand americanii se aduna cu familia in jurul mesei, in ultima zi de joi din an, sa-si arate multumirea pentru recoltele bogate.

La toate aceste bunatati se adauga un desert delicios incropit din gutui umplute cu miere si nuca macinata, care se caramelizeaza la cuptor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: