Kahraman sufera cumplit din cauza disparitiei lui Elif! Afla prin ce chinuri trece barbatul si ce demersuri face pentru cautarea femeii iubite, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

In vreme ce Elif se afla in stare grava, in casa lui Maksut, Kahraman se lupta sa o gaseasca pe aceasta, infruntandu-i pe toti cei care ii comemorau deja trecerea in nefiinta.

La ordinul lui Defne, Ibrahim isi pune in aplicare planul, fara stirea lui Maksut si provoaca un accident teribil. Masina in care se afla Elif se prabuseste in mare, spre disperarea fetei, care trece prin clipe de groaza.

Intre timp, Kahraman este anuntat de disparitia sotiei sale si pleaca disperat la locul accidentului, refuzand sa creada ca a pierdut-o definitiv pe Elif. Bulversat de vestea cumplita, barbatul demareaza cautarile si supravegheaza zi si noapte echipele de scafandri.

In vreme ce Kahraman si familia sa trec prin momente terifiante, Defne si Ibrahim jubileaza ca si-au atins scopul comun.

In tot acest timp, Maksut se muta intr-o locuinta noua si se comporta ciudat, fapt ce starneste curiozitatea lui Veysel, care incepe sa il urmareasca pentru a afla ce anume se ascunde, de fapt, in spatele atitudinii sale bizare. In cele din urma, tanarul descopera ca prietenul lui o sechestrase pe Elif, careia ii salvase viata fara stirea nimanui.

Maksut ii explica amicului sau ca nu s-a indurat sa o lase pe femeia iubita sa moara in adancul marii si a adus-o in casa sa, unde a improvizat o camera de spital pentru a-i salva viata. Insa in ciuda eforturilor sale, starea lui Elif continua sa fie foarte grava.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe

de alta parte, Kahraman refuza sa creada ca sotia sa a murit si nu se resemneaza, desi iesisera la iveala multe dovezi inspaimantatoare care confirmau moartea femeii. Daramat, Kahraman pune cap la cap cateva detalii despre Elif si ajunge la concluzia ca Maksut este principalul vinovat de nenorocirea abatuta asupra familiei sale. Acesta il ameninta pe Maksut, insa el afirma ca nu stie nimic despre Elif, continuandu-si farsa diabolica.

Ziya si Kiymet incearca sa il convinga pe Kahraman sa renunte la idea ca Elif traieste si hotarasc sa ii organizeze o slujba de comemorare.

Insa Kahraman continua sa nu creada in scenariile sumbre ale celor din jur si se agata de orice speranta.

In vreme ce Kahraman se ghideaza dupa visul lui straniu, in care Elif ii cere sa o caute, aceasta se lupta sa infranga moartea. Nu ratati un nou episod plin de tensiune, azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00,

la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.