Mamica asta suferit un atac cerebral la cateva secunde dupa ce a nascut gemeni! Uite ce impact devastator a avut asupra ei!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 13:49

Charlotte Fairlie, o femeie de 34 de ani din Wales, a fost in al noualea cer cand a aflat ca ea si sotul sau, Rob, urmeaza sa devina parinti de gemeni.

Charlotte si Rob sunt impreuna de 10 ani, asa ca vestea i-a bucurat foarte mult. Sarcina femeii a fost sanatoasa si nu a avut complicatii de sanatate. Medicii se asteptau ca sarcina sa fie normala iar cei doi baieti gemeni sa fie ok.

La cateva secunde dupa ce a nascut doi baieti sanatosi, Chareloote a ineput sa aiba preeclampsie severa, conditie medicala ce include tensiune marita, umflarea mainilor si picioarelor si care duce la afectarea organelor.



Dupa ce si-a tinut pentru prima data copiii in brate, femeia a suferit un atac cerebral puternic provocat de preeclampsie. A inceput sa tremure si nu si-a mai putut simti partea stanga a corpului. Doctorii au trebuit sa ii indeparteze jumatate de craniu pentru a-i salva viata, dupa doua hemoragii cerebrale.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”