Sinistratii din Galati uitati in namol de autoritati, in prag de iarna! Iata in ce conditii crunte sunt nevoiti sa traiasca oamenii loviti de stihiile naturii si lasati in voia sortii

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

Aflati la mila cerului, sinistratii asteapta inca ajutor din partea autoritatilor pentru refacerea locuintelor.

Din trei in trei ani localnicii din comuna Cuza Voda, judetul Galati, sunt napastuiti de inundatii. Apa vine si trece, insa incompetenta este vesnica si o simt pe propria piele sinistratii. Noroi, durere si neputinta, reprezinta pe scurt, soarta satenilor lasati balta de autoritati.

"L-am vazut pe Ciolos pe ecran, sa vina, domnule, la noi, sa vada lumea asta! Maine vine iarna, ce ne facem noi? Eu sunt batrana, de 83 de ani, nu suntem vinovati cu nimic! Macar ajutati-ne si pe noi sa ne facem la loc!", a spus o batrana necajita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dumnezeu le-a luat, statul le-a dat, dar nu ce le trebuie.

Asa e la noi, o nenorocire vine intotdeauna si cu o lectie de bataie de joc. La Galati, unde sinistratii de serviciu s-au ales, acum trei ani, cu cate o pereche de indispensabili, au primit anul acesta, o cutie ruginita pe post de locuinta. In asa numitele containere, balteste noroiul, dar aici amaratii ar trebuie sa isi petreaca iarna. Nu mai au de nici unele, nici lacrimi macar sa isi strige necazul! Si chiar daca s-ar plange, cine sa ii mai auda si sa le mai intinda o mana.