Caz socant la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti a fost pus la zid de mama fostei sale iubite: "D-voatra sunteti artizanul intregului dezastru al familiei mele!". Iata ce reactie a avut concurentul la acuzatiile primite

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

Simtindu-se incoltit, barbatul nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa isi expuna pledoaria.

Extrem de deranjata de atitudinea lui Marian, femeia a sustinut ca cele doua fiice gemene ale sale au fost nevoite sa plece brusc din tara din cauza lui Marian, care le-a adus prejudicii grave. Aceasta il acuza pe Marian ca i-a sedus una dintre fiice si le-a creat numai necazuri.
"Mi-ai distrus fiica! Ne-ai adus numai necazuri! D-voastra sunteti artizanul intregului dezastru al familiei mele! Mi-ai dat fiica pe mana politiei doar ca sa scapi basma curata!", a zis femeia.

Iata ce alte dezvaluiri a facut femeia despre trecutul dubios al lui Marian:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.