O fetita de 11 ani se pregatea de somn, dar auzea zgomote ciudate venind din dulapul de haine. Pana la urma si-a facut curaj si a deschis usile. Cand a vazut ce era acolo, a inceput sa urle de spaima!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 12:55

O fetita din Marea Britanie a avut parte de o experienta neplacuta, care probabil o va marca pentru multa vreme de acum inainte.

Totul a inceput intr-o seara dupa ce Presley Brown, in varsta de 11 ani, a intrat in camera ei si se pregatea de culcare. La un moment dat, in timp ce isi pregatea ghiozdanul pentru a doua zi, a auzit zgomote ciudate venind din dulapul de haine.

La inceput a crezut ca i s-a parut, insa cand si-a dat seama ca acestea se repeta, si-a luat inima in dinti si s-a dus sa verifice ce este acolo.

Dupa ce a deschis usile, a inceput sa urle de frica!

Inauntru era un barbat pe care nu il cunostea, care se juca pe telefonul ei. Alertati de tipetele micutei, parintii au iesit din sufragerie si au urcat pana sus, in camera ei, insa tipul misterios a reusit sa iasa rapid din camera, pe geam.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

cele din urma politia l-a prins pe individ, si acum incearca sa afle care este motivul din spatele gestului bizar si ce intentii avea.

 

Taguri: