Era atat de grasa incat propriul tata i-a spus ca ii este rusine sa mai mearga cu ea pe strada si ca seamana cu un pui de elefant. Aceasta fata a intrat intr-o depresie puternica atunci! Uite cum arata acum, la un an distanta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 12:10

O tanara din Marea Britanie a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca acolo unde este vointa se pot realiza lucruri ce par imposibile.

Din cauza sedentarismului si a unei alimentatii nepotrivite, tanara ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 135 de kilograme. Nu a bagat de seama insa ca este obeza pana cand propriul ei tata i-a spus ca ii este rusine sa mai mearga pe strada cu ea.

A intrat intr-o depresie si mai adanca atunci cand propriile prietene au inceput sa glumeasca pe seama ei, spunandu-i ca, desi este grasa, este simpatica, si seamana cu un pui de elefant.

Chiar si parintii ei ajunsesea sa ii zica acest lucru.

In cele din urma, Maddy Ghorob a decis ca este momentul sa faca o schimbare. Si-a facut astfel o operatie de reducere a stomacului si a inceput sa tina un regim alimentar strict.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In doar un an,

ea a reusit astfel sa dea jos nu mai putin de 65 de kilograme. Fata si-a documentat tot parcursul cu poze si filmulete pe Instagram si pe Facebook, si a ajuns acum sa aiba foarte multi fani si oameni care o admira.