Facuse un curcan la cuptor si voia sa puna in farfurii pentru a lua masa, asa ca s-a apucat sa scoata umplutura din el. Doar ca, la un moment dat, s-a oprit si a inceput sa tipe si sa planga! Uite ce gasise in interiorul curcanului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:15

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 14.5 milioane de afisari.

Totul s-a intamplat in Statele Unite, de Ziua Recunostintei, sarbatoare la care americanii au obiceiul de a manca un curcan la cuptor.

Imaginile surprind o tanara in bucatarie, care fusese rugata de parinti sa pregateasca masa si sa puna in farfurii pentru toata lumea. Fata incepe mai intai sa scoata umplutura din interiorul curcanului doar ca, la un moment dat, se opreste si incepe sa planga si sa tipe!

Motivul? In interiorul pasarii, pe langa umplutura, a gasit un curcan mai mic.

Tanara, care se pare ca nu statea prea bine la capitolul biologie si nu stia ca pasarile depun oua, a crezut ca acela era puiul inca nenascut al curcanului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma cei din jur i-au spus ca totul nu a fost decat o farsa.

Iata imaginile:

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.