Ti se pare ciudat felul in care arata aceasta femeie? Asta nu e nimic! Stai sa vezi ce face in fiecare seara cu iubitul ei! Multi s-au inchinta si au trimis-o la un control: "Esti nebuna, ai probleme psihice!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 11:45

Femeia din imaginile alaturate socheaza nu doar prin felul in care arata, ci si prin modul bizar in care isi traieste viata.

Totul a inceput la varsta de 12 ani, cand Georgina Condon a fost diagnosticata cu talasemie, boala din cauza careia este anemica, dar si cu dermatita solara, afectiune care nu ii permite sa isi expuna pielea la soare.

Acela a fost momentul in care femeia a inceput sa aiba apucaturi ciudate si sa isi doreasca sa isi traiasca viata asemenea unui vampir. Astfel, la varsta de 17 ani ea a baut pentru prima data sange, donator fiindu-i iubitul pe care il avea atunci.

De atunci, Georgina continua sa faca asta in mod regulat, de doua ori in fiecare saptamana. Ajunsa la 32 de ani ea este ferm convinsa ca isi traieste viata sanatos, si chiar vede acest act al consumului de sange de la partenerul ei de viata ca fiind ceva sexy si senzual.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar

nu vrea sa se opreasca aici! Femeia este hotarata sa mearga pana la capat si vrea sa isi schimbe si caninii cu unii mai mari, pentru a arata exact ca un vampir.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.