A mers la doctor dupa o infectie a sinusurilor, cu o durere groaznica de cap. Medicul a intins mana spre nasul sau si, cand am vazut ce ii scoate de acolo, mi s-au inmuiat genunchii!! Ce avea barbatul in cap

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 11:15

Toti oamenii au suferit, la un moment dat in viata lor, de o infectie a sinusurilor, insa acest barbat este printre cei mai ghinionisti.

Barbatul din inregistrarea de mai jos a trecut recent printr-o interventie chirurgicala in zona  cativatii sinusale iar doctorii au fost nevoiti sa ii umple zona cu pansamente cu vata. "Umplut" e putin spus, personalul medical a trebuit sa se asigure ca toata cavitatea nazala era pansata asa ca pur si simplu i-au indesat pansamentul in interior iar el a fost nevoit sa respire pe gura pana cand acesta i-a fost indepartat.

Inregistarea a fost facuta in momentul in care pacientul s-a intors pentru a-i fi scos si inlocuit pansamentul si, cu siguranta, niciodata nu s-a simtit mai eliberat in toata viata sa.

Atentie urmeaza imagini ce pot avea un puternic impact emotiona! Esti sugr ca vrei sa le vezi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”