Divele se lasa caracterizate de propriile lor parfumuri! Iata ce spun aromele lor preferate despre personalitatea acestora

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:44

Vedetele sunt obsedate de miresmele sofisticate si nu rateaza nicio lansare de parfumuri celebre.

Suprinse in cadrul unui eveniment monden, vedetele au marturisit care sunt parfumurile lor preferate si ce caracteristici dezvaluie despre felul lor de a fi.
Malvina Cervenschi a declarat ca adora aromele orientale si crede ca intr-o viata anterioara a fost araboiaca deoarece ii plac cu predilectie parfumurile cu note lemnoase, condimentate si simte ca o reprezinta in orice situatie.

In aceeasi nota de mister se incadreaza si Dana Savuica, care a marturisit ca ii place sa fie descoperita si adora parfumurile care spun o poveste.

"Am o femeie in mine care asteapta sa fie descoperita, am o unda de mister si ca povestea mea nu este terminata asa ca trebuie ca cineva sa o continue!", a spus diva.

Pe de alta parte, Diana Matei si Claudia Pavel au recunoscut ca le plac parfumurile puternice deoarece le reprezinta si le confera forta interioara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Intotdeauna

am avut parfumuri puternice, inca de cand eram copil mi-am ales parfumuri care sa insipre forta!", a zis Diana.

Diana Dumitrescu a marturisit ca nu foloseste un singur tip de parfum, ci detine un raft cu parfumuri si ca le utilizeaza in functie de evenimentele la care participa, sau de hainele pe care le poarta.

 

Taguri: