Kahraman descopera planul de razbunare pus la cale de Maksut! Afla prin ce chinuri trece barbatul in momentul in care constata ca a pierdut-o pe Elif, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:44

Kahraman il duce pe Toprak sa isi cunoasca adevarata sa mama, insa afla despre intentiile malefice ale lui Maksut, care planuise impreuna cu Elif sa se razbune pe familia sa.

Maksut si Elif isi pun planul de razbunare in aplicare si fac un prim pas. Prezenta acestora la petrecerea de circumzie a lui Toprak, rastoarna intreaga situatie. Bulversat, Kahraman se retrage cu Elif pentru a-i cere explicatii, fara sa ii pese de reactiile starnite in randul membrilor familiei sale.


Aflandu-se dupa multi ani, fata in fata, Elif si Kahraman isi reproseaza reciproc dezastrul care le-a adus sfarsitul povestii lor de iubire.
In ciuda faptului ca incearca sa para dezinteresata, Elif se afla la un pas sa cedeze in fata acestuia si sa ii dezvaluie cat de mult i-a lipsit in toata aceasta perioada. Insa setea de razbunare o determina sa revina la lupta declarata impotriva lui Kahraman pentru a-si recupera fiul si ii marturiseste ca s-a casatorit cu Maksut.

Kahraman constata cu durere ca cea pe care a cautat-o ani la rand si a jelit-o cu tristete, apartine altui barbat si totul se naruie in jurul sau, la gandul ca speranta sa de a-si vedea

din nou familia reunita a disparut. Insa nici Elif nu se lasa mai prejos si ii reproseaza ca s-a resemnat si a inlocuit-o cu Defne, careia i-a permis sa preia rolul de mama a lui Toprak. Desi barbatul ii evoca momentele cumplite prin care a fost nevoit sa treaca, Elif refuza sa creada in regretele fostului ei sot si fuge din calea acestuia.

Pe de alta parte, Ziya o urmareste pe Defne, pentru a afla ce anume pune la cale si descopera ca aceasta a declansat accidentul lui Elif, care a produs un adevarat

dezastru asupra familiei sale. Batranul ii reproseaza comportamentul josnic, insa in timpul discutiei lor, acesta sufera un infarct.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, Kahraman continua sa insiste sa o convinga pe Elif de bunele sale intentii insa totul este in zadar.

Acesta profita de dorinta lui Elif de a-si revedea fiul si o atrage intr-o cursa. Prin intermediul lui Meryem, Kahraman il duce pe Toprak la Elif, insa profita de situatie si priveste din umbra. In vreme ce Elif se bucura de prezenta fiului ei, isi face aparitia Maksut, care ii reaminteste sotiei sale ca trebuie sa isi duca la indeplinire planul de razbunare impotriva familiei Yorukhan.

Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00,

la Kanal D

 

Taguri: