A montat camere-spion in toata casa, ca sa-si urmareasca fiul prea libertin si va regreta mereu gestul. Ce a gasit femeia in filmari

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:18

Jonny, elev in primul an de liceu, a inceput sa intre in tot felul de incurcaturi, asa ca mama lui s-a hotarat sa il supravegheze electronic.

Vecinii i-au relatat ca Jonny dadea petreceri cand parintii nu erau acasa si adesea aceste evenimente se soldau cu inaierari sau alte incidente neplacute. Ca sa preintampine eventuale probleme cu legea ale fiului, mama lui s-a hotarat sa isi monteze in casa camere video, pentru a sta cu ochii pe el si cand era plecata din oras.

Numai ca nimic din ceea ce a facut fiul ei nu i-a atras atentia.

Mai mult, camerele i-au aratat ca nu Jonny, ci cainii familiei isi faceau de cap in lipsa stapanilor de acasa.

Femeia a ramas socata cand a vazut ce faceau cainii, un bichon maltez si un bulldog. Cainii au fost surprinsi intr-o ipostaza rupta parca din filmele XXX.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama

i-a trimis o fotografii cu cei doi caini fiul ei, care le-a postat pe Twitter "De asta trebuie sa ne castram cainii", i-a scris femeia.

Iata imaginile revoltatoare: