I-a aparut o mica umflatura pe tampla stanga, sub piele, care devenea din ce in ce mai tare, asa ca s-a dus la doctor sa se trateze. Uite ce a gasit medicul acolo dupa ce a facut prima incizie. Te poti uita la asa ceva?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:25

Inregistrarea a fost postata pe YouTube de celebrul dermatolog Dr. Sandra Lee.

Doctorul Lee a reusit  sa indeparteze chistul epidermioid de pe tampla pacientului cu o incizie minuscula, apoi l-a eliminat in doar cateva secunde, apasand strategic, cu doua degete, pe pielea din jurul acestuia. Imediat, chistul a iesit de sub piele si s-a spart doar dupa ce a ajuns la suprafata. Cu o penseta, l-a tras afara, apoi a sectionat cu o foarfecta testutul care lega chistul de stratul de piele.

La final, au fost necesare doar doua suturi pentru a inchide incizia si, cel mai probabil, pacientul nu va ramane cu cicatrice pe tampla.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.