Cristian Sabbagh si sotia lui au ales numele fetitei sale! Insarcinata in sase luni, Iulia si-a etalat burtica in direct, la TV

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:45

Cristian Sabagh, prezentatorul TV de la Kanal D si sotia sa, Iulia, traiesc cele mai fericite momente, intrucat se pregatesc sa devina parinti, iar acum acestia au vorbit despre minunea pe care o asteapta.

In direct, la WOWbiz, cei doi au dezvaluit detalii picante despre relatia pe care o au, dar si despre fetita pe care o asteapta:"Momentan, mi-au trecut starile de rau, iar acum ma simt din ce in ce mai bine, m-am ingrasat 10 kilograme, in sase luni. E fetita sigur.", a spus Iulia, care a adaugat ca si sotul ei s-a ingrasat in aceasta perioada.
"Dragostea e ca-n prima zi.

Facem patul impreuna, mancam impreuna, mereu sunt plecat. De luni pana vineri sunt plecat, asa ca stau mai tot timpul plecat.", a spus Cristian.

Cristian Sabbagh a fost imitat prezentand stirile chiar de catre fiica sa! Vezi cat e de draguta!
Mai mult de atat, Cristian a marturisit ca vor face cununia civila: Trebuie sa ne casatorim inainte de a naste. Am inteles ca e foarte complicat in ziua de astazi, am facut analize medicale.",
a marturisit Sabbagh, care a dezvaluit ca marele eveniment va fi anul viitor, iar nasi le vor fi Adi de la Valcea si sotia lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.