Gabriela Cristea si Tavi Clonda au urat romanilor de pretutindeni "La multi ani!" intr-un mod inedit! Iata ce surpriza au pregatit acestia alaturi de participanti, la inceputul emisiei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:45

Pe muzica traditionala romaneasca, acestia au facut cele mai calde urari.

Cu tinute de sarbatoare si cu ochii in lacrimi, Gabriela Cristea si sotul ei au transmis tuturor romanilor cele mai emotionante urari cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

"La multi ani! Romani oriunde v-ati afla, pentru ca daca esti roman, simti romaneste in orice colt de lume ai fi! La multi ani, Romania! Oriunde am merge pe lumea asta, oricat de mult ne-ar placea alte locuri, mai devreme sau mai tarziu ne cuprinde asa un dor, un dor de locurile aste, care sunt cu bune si cu rele, cu intamplari fericite si mai

putin fericite, cu oameni buni si mai putin buni, asa cum sunt peste tot, dar important e ca indiferent unde suntem, pana la urma suntem cu totii romani si important e ca gandim romaneste, ca traim romaneste si iubim romaneste!", a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cat de mandri sunt Tavi Clonda si sotia sa ca sunt romani si ce ganduri au transmis acestia si pentru fratii romani care traiesc in strainatate:

 

Taguri: