Editie speciala de Ziua Nationala! Iulia Albu da note pe nevazute! WOW sau BAU-BAU? Cine se alege cu un trofeu

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:45

Iulia Albu a primit in aceasta seara provocarea de a juriza pe nevazute, fara sa stie despre ce vedeta este vorba.

In aceasta saptamana Alice Peneaca a reusit sa puna mana pe trofeul WOW, insa Andreea Balan a purtat o tinuta demna de un trofeu BAU-BAU.

Bianca Dragusanu- O rochie din paiete poate fi o rochie interesanta, daca paietele sunt de calitate. Nu mi se pare un produs de calitate. Nota mea pentru aceasta tinuta este 2.


Vica Blochina- Este cineva intr-un halat.
Nu inteleg de ce ai accesoriza un halat de catifea cu un cordon de matase. Blana este inutila. Geanta este OK, desi nu este de seara. Din pacate, pacat pentru sandale si poseta, nota din aceasta seara este minus 43.


Alexandra Stan- Pantalonii nu sunt rai, dar ar putea fi purtati cu o maleta, nu cu o bluza de catifea. Incaltamintea as fi preferat-o de orice alta culoare.
Nota mea pentru aceasta tinuta este minus 21.


Adela Popescu si Radu Valcan- Este in regula sa purtati o salopeta neagra, dar nu este in regula sa purtati o salopeta neagra fara maneci daca ai cateva kilograme in plus. Nu este o tinuta dezastruoasa. O nota pentru cuplu ar fi 3. Daca ar fi sa judecam individual, ea ar primi un 3, iar el 4.
Acum ca i-am vazut coafura, o sa-i cresc nota la 4 si Adelei. Imi place bretonul.


Andreea Balan- stiu cine poarta aceasta tinuta. Consider ca nimeni nu ar trebui sa poarte aceasta tinuta vreodata. Este un croi foarte prost, este ceva sinistru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Din
pacate, Andreea Balan a primit trofeul BAU-BAU in aceasta seara. Tinuta ei nu a reusit sa o convinga pe Iulia Albu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.