Lucrurile care iti fac viata mai usoara la serviciu si in gospodarie. Nu trebuie sa-ti lipseasca

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 iul 2020, 14:31

Adesea ne dam seama cat de utile ne-ar fi unele lucruri si cat de mult ne-ar usura viata abia cand avem nevoie de ele si e prea tarziu sa le achizitionam. O persoana prevazatoare le are mereu la indemana.

O multime dintre lucrurile utile la birou ne ajuta sa ne organizam mai bine si acasa sau sa gasim rezolvari rapide in o multime de situatii. Este vorba despre obiectele acelea de care iti dai seama cat de utile iti sunt abia cand ai cu adevarat nevoie de ele si trebuie sa gasesti o rezolvare cat mai rapida. Iata care sunt lucrurile acestea si in cate situatii iti sunt de folos.

Lucrul indispensabil intr-un birou si care te ajuta enorm si acasa

Este incontestabila utilitatea unei imprimante intr-un birou, fara ea un business practic nu poate supravietui si nu poate avea o activitate profitabila. Dar ea ne poate ajuta enorm si acasa pentru o multime de lucruri – de la printarea unor fotografii de inramat, pana la printarea actelor, a lucrarilor si referatelor pentru anumite cursuri.

Nimic nu este mai frustrant decat sa ai nevoie sa printezi cateva pagini si sa nu gasesti deschis niciun loc în care să existe o imprimanta.

O persoana organizata are deja acasa una dintre aceste imprimante laser, tocmai pentru ca ele sunt atat de utile. In plus, dupa cum vezi, au viteza de imprimare foarte mare si sunt foarte economice, deoarece au nevoie de putine consumabile.

Ele sunt proiectate pentru costuri de imprimare cat mai mici, asa ca nu sunt doar utile, ci si avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Organizarea casei ca la carte

Cand ne gandim la sediul unei firme ne vin in minte o multime de acte si o organizare la cel mai inalt nivel. Poti avea parte de asta si la tine acasa, daca ai grija sa ai mereu in preajma bibliorafturi, capsatoare si perforatoare.

Cu ajutorul lor toate actele importante sunt bine organizate si adunate si nu risti sa le pierzi. Mai mult decat atat, ele te ajuta sa faci si economie de spatiu.

De mare folos si acasa, dar si la birou, daca obisnuiesti sa lucrezi la laptop

Un suport de laptop este foarte util acasa in cazul in care obisnuiesti sa lucrezi de pe el, iar la birou el te poate ajuta sa ai pozitie corecta la masa, pentru ca ridica nivelul ecranului, asa ca tu nu iti mai incordezi muschii gatului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Poti sa folosesti un suport de laptop cu ventilator inclus, asa incat aparatul sa nu se supraincalzeasca si sa nu se blocheze.

Este extrem de util atunci cand stii ca ai de lucru mai multe ore.

Cele mai eficiente metode de organizare

In o multime de birouri vei observa fie un panou de pluta, fie un whiteboard, utilizate pentru prezentari sau sedinte de strategie. Ele sunt de mare ajutor si acasa – poti scrie programul intregii familii pe ele sau poti sa iti faci notite asa incat sa nu uiti de un anumit lucru.

Daca in casa sunt copii,aceste luc ruri sunt utile pentru ca ei sa retina mai usor informatii, mai ales tabla magnetica, pentru ca pot schita pe ea ce au retinut de la ore. Panoul de pluta este si un instrument decorativ interesant – poti lipi pe el fotografii sau imagini inspirationale. Este original si inveseleste orice casa, putand fi foarte usor schimbate imaginile.

Tu ai aceste lucruri in casa? Care ti se pare cel mai util?

Sursa foto: Shutterstock