Iulia a facut marturisiri uluitoare! Aceasta a dezvaluit de ce a plans in editia de ieri si cine a suparat-o! Tanara da cartile pe fata si recunoaste daca este sau nu indragostita de unul dintre colegii ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Participanta a fost surprinsa de o camera ascunsa in vreme ce povestea cum au stat lucrurile de fapt.

Iulia a marturisit ca in emisiunea de ieri si-a dorit sa faca o poza cu Andy, iar Dana s-a incapatanat si a intrat si ea in cadru. Cele doua tinere au inceput sa se certe, iar Iulia a izbuncnit in plans din cauza replicilor usturatoare lansate de Dana.
Intrebata daca s-a indragostit de Andy, Iulia a marturisit ca nu are sentimente pentru colegul ei, pentru ca nu se potrivesc, ci doar isi dorea sa faca poze.


"Am plans dintr-o prostie... sunt o femeie sensibila! Am vrut sa fac o poza doar cu eu cu Andy, iar Dana a tipat la mine! Dana e o fata draguta, dar se crede cea mai tare din parcare! Nu am nimic cu Dana, dar cred ca e un pic increzuta!", a spus Iulia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

vizionarea imaginilor, Dana a tinut sa vina si ea cu varinta sa si sa ii reproseze Iuliei ca a exagerat si lucrurile nu stat asa cum au fost expuse. Iata ce reactie a avut Iulia si marturisiri a facut: