Claudia Pavel, dezlantuita la volan! Test de vedeta cu cea mai creata diva din showbiz! Iata prin ce situatii inedite a trecut aceasta si cum s-a descurcat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Vedeta a facut cateva dezvaluiri despre viata sa de mamica singura si despre fiul ei.

Desi isi creste singura fiul, care a implinit recent patru ani, Claudia a marturisit ca este o mamica fericita si ca se bucura de toate nazbatiile micutului si incearca sa patreaca mult timp cu acesta.
"Daca nu iubim suntem ca si morti, dar nu am un iubit!", a spus Claudia.

Artista s-a dezvaluit la volan si a facut karaoke de senzatie, trecand prin multe mai multe genuri de muzica, de la usoara, pana la imnul national.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce au strabatut strazile Bucurestiului in lung si-n lat, Claudia si Sergiu s-au oprit infometati la un restaurant, unde au acceptat provocarea de a fi ajutoare de bucatar.

Iata cum s-a descurcat vedeta la cratita:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.