Peste 1500 de aprecieri a primit Gabriela Cristea de la fanii de pe Facebook, dupa ce a postat cateva fotografii din timpul prepararii unui deliciu culinar cunoscut de putini: dulceata de ardei iuti.
Imediat, fanii curiosi i-au cerut reteta iar Gabi le-a raspuns tuturor, cu rabdare.
"se curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari.
Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min. Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos. Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor.
In rest...pofta buna!!", le-a scris Gabi curiosilor.
Peste 1500 de aprecieri a primit Gabriela Cristea de la fanii de pe Facebook, dupa ce a postat cateva fotografii din timpul prepararii unui deliciu culinar cunoscut de putini: dulceata de ardei iuti.
Imediat, fanii curiosi i-au cerut reteta iar Gabi le-a raspuns tuturor, cu rabdare.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
"Se
curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari. Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min. Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos.
Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor. In rest...pofta buna!!", le-a scris Gabi curiosilor.