Cutremurator: a vrut un bust mai mare, asa ca si-a injectat in el un gel ieftin, gasit pe internet. Era fericita ca a facut economie, dar dupa cateva saptamani a avut un soc: sanii i s-au scurs practic in burta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:28

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din China, care spun ca nu au mai vazut asa ceva in intreaga lor cariera.

Totul a inceput dupa ce, din dorinta de a avea sani mai mari fara sa cheltuiasca o avere, o femeie a ales sa apeleze la o procedura mai ieftina, folosita pe piata neagra.

Astfel ea a mers la un barbat care, pentru doar 500 de dolari, i-a promis ca ii va face un bust de invidiat, injectandu-i in fiecare san o substanta sub forma de gel.

Daca la inceput femeia a fost foarte multumita de rezultat, dupa cateva saptamani ea a constatat cu stupoare ca sanii i se micsoreaza si ca abdomenul i se umfla.

Speriata, a fost la un control specializat. Ce a aflat acolo a lasat-o cu gura cascata: practic intreaga substanta care ii fusese injectat in sani s-a scurs in abdomen, provocand acele umflaturi ciudate ale burtii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire medicii au reusit sa o inlature inainte de aparitia complicatiilor.

Vedeti mai multe imagini aici.