Dupa ce a parcurs un an dificil, Cristina Spatar si-a revenit dupa divort si a facut primele declaratii despre noul ei iubit! Iata ce a dezvaluit artista in legatura cu speculatiile aparute

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Cantareata a vorbit, in premiera, despre schimbarile produse in viata sa in ultima perioada si a dezvaluit detalii despre noua sa relatie.

Artista a postat de curand un mesaj pe contul ei de facebook, in care si-a expus parerea despre anul care se incheie. Aceasta a facut intr-o fraza, un bilant trist al anului 2016 si a mentionat ca a fost cel mai urat an de pana acum, iar toate necazurile prin care a trecut au obosit-o foarte tare.

"Viata e frumoasa si avem inca multe de oferit! Am avut un an foarte greu, dat fiind ca am fost parasita de sotul meu, am avut un accident destul de dificil, de delicat, din care am scapat cu viata, care
m-a facut sa ma resetez mental si am trecut prin multe greutati anul acesta! Cred ca e primul an greu dupa moartea mamei mele, din urma cu 17 ani! Daca as fi avut-o pe mama, as fi trecut mult mai usor peste!", a spus Cristina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

curand, se pare ca artista s-a asociat intr-o afacere cu antrenorul ei de fitness, care ii umple golul din suflet, ramas dupa divort. Iata ce declaratii incendiare a facut vedeta despre presupusa relatie de iubire cu sarmantul barbat:

 

Taguri: