Imaginile care l-au rascolit pe Leo! Anca a mers la mormantul tatalui lui! Ce i-a cerut printre lacrimi

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 09:15

Anca de la Strehaia e dispusa sa faca orice pentru a-si vedea sotul din nou acasa. A mers la mormantul socrului ei pentru a se ruga.

Anca de la Strehaia sufera enorm dupa ce Leo de la Strehaia o inlatura tot mai mult din viata sa.
Dupa ce in editia WOWbiz de luni seara i-a daruit Danei Criminala o masina de zeci de mii de euro, Anca a simtit nevoia sa mearga sa se roage la mormantul tatalui lui Leo, poate, cu ajutorul divinitatii "Printul Tiganilor" va reveni in bratele ei. (vezi si: Dana Criminala i-a luat lui Leo un cadou WOW de Sfantul Niculae! Vezi despre ce e vorba)


Daca Renata si Dana Criminala conduc masini de lux, Anca de
la Strehaia se chinuie sa faca masina sa functioneze.
"Din toate masinile scumpe am ramas numai cu asta. Nu are cine sa se ocupe si de masina asta. Aseara am simtit ca sunt singura si data la o parte. Nu ma mai considera nimeni nimic. Macar respect sa-mi poarte. Eu nu sunt sigura cu masina asta. Nu am dormit deloc noaptea trecuta si l-am visat pe socru-meu. O sa merg acolo sa-i aprind o lumanare", a spus Anca.


Sa-l ierti sa-i vina mintea la loc vreodata. A innebunit si aia batrana, ii place sa stea la Bucuresti. Eu nu mai am nimic. Iarta-l ca stiu ca-l blestemai de multe ori. Isi dadea cu pumnii in cap cand Leo lua bani de acasa. Leo i-a facut suparare foarte mare. A murit suparat si nu i-a spus nimic. I-am suflat si in gura sa-l scol atunci, dar nu am putut sa fac nimic.
Daca era el nu se intampla sa ajung sa vreau sa ma marit. Cand o sa se impace si el cu mine? Cand ajung la cimitir, aici? Fa ceva ca Leo s-o lase pe Dana!", a spus Anca la mormantul tatalui lui Leo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Acolo
unde e tata ii cer iertare sa ma ierte. Nu am avut ocazia sa-i cer iertare. Dupa ce-am vazut materialul asta ma suceste la anumite lucruri. Cand vreau si eu sa fiu bine... Anca a mers la cimitir si s-a rugat sa ma despart de Dana si uite ce s-a intamplat in seara asta, a iesit scandalul asta cu masina", a spus Leo dupa ce a vazut materialul cu Anca la cimitir.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.