Toti isi bateau joc de el si ii spuneau ca este urat: "Schilodule, te-ai uitat in oglinda inainte sa iesi din casa?" Cand au aflat de ce arata asa, multi au inceput sa planga! E cutremurator ce ascunde acest copil slab! Parintii sunt distrusi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 09:05

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Fotografia a fost realizata de un barbat care a vrut sa le arate tuturor ce efecte devastatoare poate avea cancerul asupra corpului uman. Micutul din imagine, pe nume Logan Sellers, era plin de viata si avea o multime de prieteni, pana cand dezastrul a lovit.

Dupa ce au observat ca acesta nu este in apele lui de ceva vreme, l-au dus la un control. In urma unor investigatii amanuntite, au primit o veste tragica: Logan avea Rhabdomyosarcoma, o forma de cancer extrem de agresiva si rara, care afecteaza muschii.

Au inceput imediat chimioterapia, insa tratamentul a avut efecte devastatoare asupra corpului micutului: acesta si-a pierdut parul, a slabit considerabil, nu manca, si era mai tot timpul ametit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul era cu atat mai grav cu cat parintii nu au spus la scoala prin ce trecea

micutul. Astfel ca, o data cu transformarile suferite de corpul lui, multa lume a inceput sa rada si sa isi bata joc de el.

"Iata-l pe fiul meu dupa o sedinta de chimioterapie. Asa arata cancerul. Este o boala cumplita, si ma doare sa imi vad copilul asa! Nu am puterea sa vorbesc despre asta, dar trebuie sa o fac, pentru a ridica un semnal de alarma", a scris parintele, in dreptul acestei poze cutremuratoare.

 

Taguri: