Isi bateau joc de ea din cauza ca avea multe fire de par albe si nu se vopsea: "Nu vezi cum arati? Zici ca esti deja ca o baba!" Cand au aflat de ce refuza sa faca acest lucru, multi au inceput sa planga: "Ne pare rau, nu am stiut!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:33

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Facebook si a strans pana acum peste 11 milioane de vizualizari.

Filmuletul a fost realizat de o tanara care, in mod normal, posteaza pe pagina ei fel si fel de retete culinare. Ea a intrerupt seria acelor clipuri si a postat un video mai personal, dupa ce a primit un comentariu de la cineva care ii reprosa ca nu se vopseste si ca, lasandu-si firele albe la vedere, nu da bine pe sticla.

"Mi se spune ca nu arat bine din cauza ca nu ma vopsesc si ca imi las firele albe la vedere.

Stiti de ce nu ma vopsesc? Pentru ca sotul meu m-a rugat sa imbatranim impreuna. Voi nu stiti acest lucru, insa eu sufar de o boala autoimuna din cauza careia nu voi prinde o varsta mai inaintata. De aceea fiecare semn de imbatranire, fiecare fir alb, fiecare rid care apare imi spun ca inca sunt in viata. Nu am timp de pierdut ca sa stau sa ma vopsesc sau ca sa imi fac griji de lucrurile pe care le spune lumea despre mine", a marturisit ea in lacrimi.

Iata clipul integral mai jos:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”