Era in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mama, dar pe masura ce sarcina avansa vedea ca abdomenul ii se mareste mult prea mult. A mers la control sa vada ce se intampla, iar cand a aflat ce are a incremenit! Uite ce avea femeia in burta ime

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 08:50

Femeia din imaginile alaturate, pe nume Rachelle Wilkinson, a fost extrem de fericita in momentul in care a aflat ca este insarcinata si ca urmeaza sa aduca pe lume un copil.

Totul a mers foarte bine doar ca, la o ecografie de rutina efectuata in luna a 3-a, parintii au aflat cu stupoare ca, de fapt, vor deveni parinti de gemeni. Bucuria a fost dubla, iar cuplul a inceput sa cumpere haine in plus si sa reamenajeze camera copiilor, pentru a mai gazdui inca un prichindel.

Numai ca, la ecografia de 6 luni, planurile le-au fost date din nou peste cap in momentul in care medicul i-a anuntat, cu stupoare, ca mama poarta de fapt in pantece 5 copii.

De aici au inceput si temerile, deoarece doctorul spunea ca riscurile sunt extrem de mari; astfel el a sfatuit-o pe Rachelle sa avorteze 3 dintre prunci si sa ramana doar cu doi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia a refuzat si a dus sarcina pana la capat.

Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar toti cei 5 micuti au primit nota maxima la nastere.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.