Tensiune maxima intre Andy si Ovidiu! Cei doi frati au ajuns sa se certe la cutite din cauza mamei lor! Iata ce si-au reprosat acestia si ce pozitie a adoptat femeia, deranjata de atitudinea fiilor ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Ovidiu a criticat-o vehement pe mama sa, incercand sa isi convinga fratele sa nu o ierte pentru faptul ca i-a parasit in copilarie.

In urma interventiei mamei lor, Ovidiu i-a reprosat fratelui sau ca tinde sa ii dea dreptate acesteia. Tanarul si-a exprimat aversiunea fata de aceasta si a incercat sa il determine pe Andy sa nu o ierte pe mama lor pentru faptul ca i-a parasit in copilarie.
"Eu nu inteleg de ce mai vorbesti cu mama, ne-a parasit si nu mai vreau sa stiu de ea! Ne-a facut si ne-a lasat! Nu ii mai lua apararea! Ce exemplu ne-a dat noua, ca mama, ca sotie! Mama a facut diferente intre copii, iar acum vrea sa o iertam! Nu avem o

casa, nu avem o familie... Uita-te cum am ajuns!", a spus Ovidiu.

"Tu crezi doar ce spune tata, dar are si mama dreptatea ei!", a sustinut Andy.

Cearta iscata de cei doi fii ai sai, au starnit reactii dure ale mamei lor, care nu a rezistat in umbra si a intervenit din nou in emisiune, pentru a clarifica situatia.
"MI-am crescut copiii cu mari sacrificii! Nu merit sa ma faca de ras si sa ma jigneasca!",

a spus femeia.
Iata ce afirmatii usturatoare a facut aceasta si cum au reactionat cei doi frati:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: