Sa nu-l recunosti! Cum arata actorul Özcan Deniz in tinerete, la inceput de cariera? Acum frange inimile femeilor, dar pe vremuri...

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Özcan Deniz, actorul care il interpreteaza pe Kahraman Yörükhan in indragitul serial "Ziua in care mi s-a scris destinul" este unul din cei mai iubiti actori din Turcia.

Sarmul, naturaletea si talentul lui artistic au reusit sa stranga numeroase fane si din randul romancelor. Özcan Deniz a inceput sa activeze ca actor la inceputul anilor '90, atunci cand i s-a oferit sansa de a aparea in diferite productii turcesti. Pe atunci, actorul abia implinise 20 de ani si incepea sa se familiarizeze cu gustul celebritatii.

Özcan Deniz se numara printre cei mai respectati actori si se poate mandri cu faptul ca detine propria lui casa de productie si isi selecteaza rolurile pe care si le doreste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(sursa: wowbiz.ro)

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.