E cutremurator ce a patit aceasta mireasa la propria nunta! Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, dar a ramas paralizata pe viata dupa ce si-a rupt coloana! Uite ce i-au facut mai multi invitati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:43

Momentul nuntii ar trebui sa fie unul extrem de fericit pentru orice femeie din lume.

Mare eveniment s-a transformat insa intr-un adevarat cosmar pentru o tanara din Bolivia. Totul a decurs normal, pana in momentul in care nuntasii au decis sa puna in practica o traditie locala: aceea de a lua mireasa si de a o salta in aer, pe bratele tuturor.

Zis si facut, invitatii s-au strans si au luat-o pe femeie pe sus. Doar ca lipsa de coordonare a lipsit cu desavarsire si, in momentul prinderii, acestia au scapat-o.

Mireasa a cazut astfel pe jos, destul de violent, dupa care a fost transportata de urgenta la spital. Dupa o serie de teste si analize, medicii au dat un verdict socant!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma impactului femeia si-a rupt coloana, astfel ca va ramane aralizata de la gat in jos

pentru tot restul vietii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.