Tuncay Ozturk, primele declaratii despre divortul de Andreea Marin! Fostul sot al vedetei a vorbit despre motivele separarii, dar si despre presupusele relatii cu asistenta si Renata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Dupa mai bine de o luna de cand Andreea Marin a anuntat pe contul de socializare divortul de Tuncay Ozturk, barbatul a decis sa vorbeasca si sa spuna si partea lui de adevar. Andreea Mantea a fost cea care i-a luat interviul.

Tuncay Ozturk a rupt tacerea dupa saptamani in care s-au speculat vrute si nevrute in ceea ce priveste motivul pentru care povestea de iubire dintre el si Andreea Marin s-a terminat. (vezi si: ce a spus Andreea Marin despre familia lui Tuncay Ozturk)
Dupa saptamani de tacere, Tuncay Ozturk a impartasit si partea sa de adevar.

"Era mic, aveam o camera acolo. Acum pentru ca am din ce in ce mai multi pacienti am zis ca trebuie sa ne extindem si am venit aici.

Am facut astea cu fosta mea sotie si asistentii mei. Am facut asta impreuna. In aceasta clinica avem aceeasi aparatura ca in Turcia. Preturile sunt de asemenea pe masura calitatii. Am avut grija sa aleg ca totul sa fie de cea mai buna calitate.
Sistemul e diferit, tratamentul e diferit. Luna trecuta dupa ce viata mea s-a schimbat m-am mutat aici. E mai confortabil. Ma trezesc, fac un dus si merg la munca.
Nu avem nimic impreuna, nicio afacere. 90% din ce s-a spus nu e adevarat. E un alt mod de a divorta, la tribunal, dar nu am decis eu sa facem asa. Sunt lucruri bune si lucruri rele ca in orice cuplu. Nu trebuie sa exageram. Am avut o relatie normala. Fiecare cuplu are momente bune si rele. Nu am fost la TV sa ne spunem problemele si e normal, dar ca in fiecare cuplu existau probleme.",
a declarat Tuncay Ozturk.


"Nu am mai trecut prin asta inainte. Din prima zi am vorbit cu ea si am zis, gata, fa-o. Eu am o alta cariera, un alt job. Nu am nevoie de stiri de genul asta. Ni s-a spus ca procesul dureaza mult. Nu vreau sa vorbesc despre intimitati. Nu vreau sa le dau satisfactie oamenilor. Nu pot sa vorbesc din perspectiva amandurora.
Mi-am facut o viata noua. Acum trebuie sa privim inainte si am facut asta deja.


Despartirea a fost cauza de faptul ca Andreea nu a putut ramane insarcinata?

"Este foarte umilitor... incearca sa empatizezi, suntem impreuna si divortez pentru ca nu poti face un copil. Nu ar fi ok. Niciodata, niciodata in viata mea nu as fi putut sa fac asta. Nu sunt genul asta de persoana.
Vreau sa ma recasatoresc, normal, dar nu acum. Nu e nimeni in viata mea", a mai spus Tuncay.

Andreea Marin a delcarat ca tu ai insistat sa va casatoriti!
Nu acesta e motivul. Nu m-as fi casatorit cu cineva pentru acte. E urat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.