Valentina Pelinel, declaratii fara perdea despre relatia pe care o are cu Borcea: "Eu si Cristi suntem o singura persoana!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

A devenit mamica in urma cu sase luni de zile, iar astazi frumoasa Valentina Pelinel si-a sarbatorit ziua de nastere. A implinit 36 de ani, iar fiul ei, Milan Cristian, sase luni, asa ca blonda a sarbatorit in stil mare.

"Cine crezi? Iubirea mea, evident. Mi-a urat si mi-a spus ca ma iubeste. M-a sunat cand a putut.", a spus Valentina atunci cand a fost intrebata cine i-a urat "La multi ani" prima data.

"Nu sunt trista, dar nu sunt nici fericita, intrucat nu-l am pe Cristi aproape. Petrec foarte mult timp cu fiul meu, dar e foarte bine, stie ca tati ii este alaturi si ii va fi alaturi.

Sunt multe situatii in care copiii nu au parintii alaturi, dar rolul mamei este foarte important. Are parte de iubire, de atentie.", a spus Valentina.


Intrebata de ce nu a mers la Cristi in vizita astazi, aceasta a dezvaluit ca nu a putut: "Foarte multi oameni nu stiu prin ce am trecut noi, e foarte usor pentru unii sa-si dea cu parerea, dar noi suntem foarte apropiati.
Am fost mereu alaturi in momente cruciale. Cand se poate, e o situatie dificila.", a spus ea in direct, la WOWbiz.

Intrebata ce a fost deranjata despre ceea ce s-a spus in presa de-a lungul timpului, aceasta a marturisit ca este mandra de faptul ca nu a ripostat: "Imi pare bine ca am avut puterea sa nu ripostez, sa nu spun cuvinte urate. Nu am vorbit pe nimeni de rau si nu am jignit pe nimeni.
Am jucat jocul meu si nu pe-al lor. Nu m-am mutat inca in casa lui. Am ajutorul viitorilor mei socri, dar sunt foarte fericita pentru ca ma mut acolo.", a spus Valentina.

Valentina Pelinel nu se mai ascunde! Iat-o in vizita la Cristi Borcea, aflat in arestul Capitalei!
Chiar daca vedeta si Cristi au o relatie puternica, acestia n-au planuri de nunta: "Crezi tu ca in situatia asta putem vorbi despre nunta? Nu a avut loc nici botezul.
Pana cand Cristi nu va putea fi liber, nu vom face botezul. Vreau ca tatal lui sa-i fie alaturi.", a spus Valentina atunci cand a fost intrebata daca planuieste o nunta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.