A ajuns acasa de la scoala mai devreme decat in mod normal. Stia ca toata familia lui e plecata, asa ca i s-a parut ciudat ca aude zgomote in dormitorul parintilor. Cand a deschis usa, a inceput sa urle de furie! Uite ce facea acolo propria mama

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 07:50

Comunitatea unui orasel din Marea Britanie a fost zdruncinata serios de un caz socant, farte violent.

Totul a inceput intr-o zi in care Lucas Bigley, in varsta de 19 ani, a ajuns acasa. Stia ca, la acea ora, toti membri familiei ar trebui sa fie plecati, asa ca i s-a parut ciudat in momentul in care a auzit zgomote venind din dormitorul parintilor lui.

Suspicios, a luat un cutit in bucatarie, dupa care s-a apropiat de usa incaperii. A deschis-o brusc, iar imaginea care i-a aparut in fata ochilor l-a facut sa urle de furie: propria mama intretinea relatii sexuale cu cel mai bun prieten al lui.

Intr-o miscare necontrolata, Lucas a inceput sa isi injunghie in mod repetat amicul pana cand l-a omorat, lansandu-l intr-o balta de sange. Mama lui a chemat in cele din urma politia, care l-a arestat pe agresor fara probleme; acesta nu a opus rezistenta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

un proces de scurta durata, Lucas a fost gasit vinovat pentru omor si isi va petrece urmatorii 22 de ani din viata in spatele gratiilor.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.