E atat de grasa incat nici nu incape in poza! E cutremurator cum arata cea mai grasa femeie din lume - cantareste o jumatate de tona! Cand au vazut-o medicii s-au crucit! Uite ce vor sa ii faca la corp

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:45

Pare greu de crezut, insa cazul de mai jos este cat se poate de adevarat.

Eman Ahmed Abd El Aty, o femeie in varsta de 36 de ani din India, a ajuns sa fie cea mai obeza persoana din lume, dupa ce greutatea ei a depasit pragul de jumatate de tona!

Este atat de grasa incat de 11 ani ea nu a mai iesit deloc din casa, fiind imobilizata complet la pat din cauza greutatii imense! Din nefericire problemele ei au aparut inca de la nastere, venind pe lume cu o greutate mai mare decat in mod normal, 5 kilograme.

Pe masura ce crestea Eman devenea din ce in ce mai mare, iar initial medicii au crezut ca sufera de elefantita. Cazul ei a atras in cele din urma atentia unui specialist din India care, impreuna cu o echipa, s-a oferit sa o opereze gratuit, pentru a o ajuta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul

este optimist si sustine ca, daca femeia ii va asculta sfaturile, greutatea ei ar putea scadea chiar si sub 100 de kilograme in cativa ani.

 

 

 

Taguri: