Intr-o dimineata a inceput sa il doara urechea dreapta, asa ca a mers  la urgenta. Doctorii nu stiau ce are, asa ca au luat o seringa plina cu apa, i-au bagat-o in ureche si au apasat pe ea. Cand au vazut ce iese de acolo, li s-a facut rau

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:45

Urechile sunt probabil una dintre cele mai senisibile zone din corp, datorita faptului ca zona este efectiv impanzita de nervi.

Acesta este si motivul pentru care ne doare atat de tare atunci cand cineva ne trage de urechi. Cu toate acestea tot urechile sunt, probabil, una dintre cele mai neglijate zone cand vine vorba de igiena; iar pe termen lung, acest lucru are consecinte neplacute.

A aflat-o pe pielea lui un barbat care, intr-o dimineata, a inceput sa simta dureri ciudate la nivelul urechii din dreapta. La inceput nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca este ceva trecator.

Insa in cele din urma s-a prezentat la urgenta unui spital, deoarece durerea devenise insuportabila. Dupa o serie de analize si consultari, medicii au trecut la treaba.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceea ce a iesit din canalul auditiv i-a socat pana si pe ei: blocuri imense de ceara intarita, amestecate cu mizerie:

"Ne scuzati ca va intrebam, de cand nu v-ati mai spalat in urechi?", i-au spus ei barbatului.

Puteti vedea ce a iesit din urechea lui in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca imaginile sunt socante.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.