Teo Trandafir pastreaza cu sfintenie un cadou primit de Craciun, acum 44 de ani

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D difuzata de la ora 15:00, de luni pana vineri, a dezvaluit insemnatatea unui cadou special primit de Craciun, pe cand avea doar patru ani.

Constransa de imprejurari, in copilarie vedeta si-a petrecut sarbatori de iarna chiar in incinta spitalelor, acolo unde tatal ei profesa ca medic. Teo Trandafir isi aduce aminte cu nostalgie momentul cand a primit in dar prima instalatie de brad si pe care o pastreaza cu sfintenie si astazi.


„Imi aduc aminte ca locuiam cu parintii, la tara, intr-un spital (tatal meu, medic fiind, era mutat din sat in sat si locuiam in spital sau intr-o anexa a spitalului), aveam patru ani si imi doream foarte tare o instalatie de brad.
Un prieten de-al tatalui meu, pe nume Aurel, a venit si mi-a adus instalatia mult dorita. Asta se intampla acum 44 de ani, ca sa intelegeti cat de mult m-a marcat acest moment de am tinut minte exact.  Instalatia de brad o am si acum si inca functioneaza, culmea. Erau niste lumanari din plastic, dar mi se parea cel mai frumos lucru. Pana atunci vazusem doar artificiile de se asezau in brad”,
a
povestit Teo Trandafir.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Teo Trandafir o puteti urmari prezentand alaturi de Bursucu emisiunea „Teo Show”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D!