Iubita lui devenise obeza si se ingrasa din ce in ce mai tare! Toti radeau de el ca nu o paraseste, dar baiatul a ramas langa ea pana cand a murit! La scurt timp a gasit o scrisoare pe care aceasta i-a lasat-o! E cutremurator ce scria in ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:45

Holly si John au trait o frumoasa poveste de dragoste si doar moartea i-a despartit, desi multi dintre cei care i-au vazut nu le dadeau nicio sansa.

Cei doi s-au cunoscut la facultate si s-au placut imediat, iar in scurt timp au ajuns sa formeze un cuplu foarte legat. Din nefericire, la varsta de 25 de ani Holly a fost diagnosticata cu o boala a tiroidei, din cauza careia incepuse sa se ingrase extrem de mult.

In scurt timp a pus 50 de kilograme peste greutatea pe care o avea deja, ajungand sa fie obeza si sa arate nu tocmai bine.

Desi toata lumea ii spunea sa o lase, John nu voia nici in ruptul capului sa auda acest lucru si a fost alaturi de ea in toate momentele grele.

"Multi imi spuneau: nu vezi cum arata ea si cum arati tu? De ce mai pierzi timpul? Iti bati joc de tine! Las-o si gaseste-ti alta fata! Nici nu voiam sa ii aud. ei nu stiau ca ceea ce aveam cu Holly era ceva special; nu am iubit niciodata asa cum am iubit acum! De ce se pune atat de mult pret pe fizic?", a marturisit baiatul.

Pe masura ce boala evolua, Holly realiza ca nu mai are nicio sansa si ca, in cele din urma, inima ii va ceda. Cand si-a simtit sfarsitul aproape, aceasta a organizat o cina speciala alaturi de iubitul ei, pentru a-si lua la revedere, fara stirea lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Totul a fost perfect si foarte romantic, iar cei doi si-au urat iubire vesnica.

Din nefericire insa, in acea noapte tanara s-a stins din viata, in urma unui atac de cord.

John a fost distrus, iar durerea a fost si mai mare dupa ce a descoperit o scrisoare de adio lasata de iubita lui. In ea fata ii spunea cuvinte dulci si ii multumea pentru sprijin. In plus, il anunta ca l-a trecut in testament, urmand sa ii revina o suma de 10.000

de dolari.

 

Taguri: